Aparat de tuns Babyliss W-Tech E750E

BaByliss W-Tech E750E pareri
PUNCTE FORTE:
  • trepte de taiere: 32;
  • lame lavabile;
  • interval lungimi de taiere: 3 – 36mm;
  • material de confectie pentru lame: otel inoxidabil;
  • autonomie baterie: 45 de minute;
  • alimentare: acumulator;
  • functionare: fara fir;
  • accesorii incluse;

Magazine pe care le recomandam:

Informatii aparat de tuns Babyliss W-Tech E750E

BaByliss W-Tech E750EAparatul de tuns, pentru barbati, Babyliss W-Tech E750E  se remarca printr-o tehnologie inovatoare, care pune un accent deosebit pe viteza si pe forma deosebita. Se concentreaza pe surprinderea utilizatorului, prin intermediul unui set de cutite ascutite intr-o maniera fina, exclusiva si inovatoare, ce se remarca printr-o calitate deosebita, prevazuta cu functii de auto-lubrifiere si functie lavabila. Are un design ergonomic si este un dispozitiv versatil, care poate fi manuit foarte usor, printr-o serie de miscari simple, de baza.

 Setari trepte de taiere

Exemplarul ofera o experienta unica, ce se remarca printr-o serie extinsa de trepte de taiere, pentru a o seta pe cea dorita. Datorita tehnologiei W – Tech, ce incorporeaza lame de o geometrie remarcabila, nu se pierde niciun fir de par. Dispozitivul este insotit de 3 ghiduri de taiere, care se remarca printr-o precizie deosebita, mai ales in ceea ce priveste categoria firelor de par cuprinse intre 3 si 36 mm. La randul sau, cutterul poate fi folosit pentru barba si ofera 5 pozitii, intre 0,5 si 4,5 mm.

Controlul setarilor se face foarte simplu pentru ca inaltimea de taiere poate fi reglata cu precizie pentru o siguranta optima. Dispozitivul este echipat cu sistem de blocare, astfel incat inaltimea este fixata in timpul procesului, pentru a impiedica orice fel de accident. In plus, tehnologia inovatoare are un sistem inteligent, ce permite o taiere usoara si un rezultat omogen, indiferent de unghiul de taiere, pentru un confort optim. Lamele speciale sunt cu 25% mai rapide decat lamele standard folosite de aceasta companie.

 Incarcarea

BaByliss W-Tech E750E spalareIncarcarea dispozitivului se realizeaza in 8 ore, are o autonomie de 45 de minute si vine la pachet cu o serie de accesorii printre care se numara foarfeca, piepteni, perie de curatare, dar si geanta. Ghidul de piepteni are doua nivele, iar lungimea de taiere este de 32 pentru orice tip de tunsoare.

 Functii speciale

Sistemul este foarte usor de ajustat, astfel incat utilizatorul sa obtina efectul dorit. Functia de filare este cea responsabila de descurcarea parului, insa dispozitivul este insotit si de o serie extinsa de functii printre care se numara si cea turbo, dar si sistemul de blocare, ce securizeaza nivelul de taiere. Lamele mobile au o ascutire electrochimica 3D, sunt retasabile si lavabile.

 Design

BaByliss W-Tech E750E accesoriiGratie designului special, tehnologiei inovatoare si functiilor multiple, dispozitivul realizeaza tunsori de lunga durata, care pot fi intretinute cu usurinta, cu ajutorul celor doi piepteni de reglare a lungimii. Acest sistem performant realizeaza tunsori speciale, pe care le poate face orice utilizator, din doar cateva miscari.

 Avantaje

Principalele avantaje ale acestui exemplar sunt durabilitatea si finetea, caracterul inovativ, dar si rezultatele mai bune, comparativ cu alte produse ale aceleiasi companii, dar si cu produsele concurentei. Structura combs, din dotarea aparatului, poate fi folosita pentru a uniformiza tunsoarea; aceasta componenta trebuie atasata inainte de a porni aparatul. Specialistii recomanda curatarea exemplarului dupa fiecare utilizare cu ajutorul periei speciale, pe care fiecare utilziator o are la dispozitie, inca de la inceput, cu ajutorul careia se indeparteaza fiecare fir de par.

Acest aparat este asadar alegerea barbatului modern, care cauta sa aduca in acelasi loc designul si tehnologia. Exemplarul vine la pachet cu o perie de curatat, trei capete de diferite dimensiuni si functie de reglare a inaltimii lamei in timpul utilizarii. Se remarca printr-o precizie de taiere extraordinara, care se face remarcata.

Aparatul de tuns Babyliss W-Tech E750E este un dispozitiv bine conceput, fin la atingere, care este dotat cu o serie de componente ajustabile. Este alegerea perfecta pentru ca se remarca printr-o calitate deosebita a ramelor, dar si a numarului de piepteni. Ofera o curatare cat mai facila, indepartand rapid parul nedorit, cu ajutorul dotarilor si functiilor speciale.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled